Footbox

Foot (5)

Om oss

Lär känna footbox

Vad är footbox

Footbox är en variant av fotboll där varje lag består av fem spelare, inklusive en målvakt, och spelas på en mindre plan än traditionell fotboll. Det är snabbt och intensivt och populärt som en fritidsaktivitet eller i organiserade ligor och turneringar över hela världen. 

Vår vision

Vår vision är att alla ska ha tillgång till att spela fotboll. Man ska inte behöva några förkunskaper utan det ska vara lättillgängligt för alla. 

football, player, soccer-5180297.jpg
ball, soccer, youth football-8048205.jpg
soccer, gate, sports-3471307.jpg
fun, play, soccer-3023031.jpg

vad gör vi

Footbox är vårt sätt att skapa en mer inkluderande och tillgänglig fotbollsupplevelse för alla. Vi arrangerar smålagsfotbollsmatcher och turneringar där varje lag består av fem spelare, vilket skapar en intim och intensiv atmosfär på planen. Ärligt talat, vi tror att fotboll handlar om så mycket mer än bara att vinna eller förlora. Det handlar om att ha kul, utmana sig själv och skapa minnen med vänner och familj. Hos oss är det inte bara resultatet som räknas, utan glädjen och gemenskapen som fotbollen skapar. Vi strävar efter att vara en plats där alla, oavsett ålder eller färdighetsnivå, kan känna sig välkomna och uppskattade. Så oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, är du hjärtligt välkommen att delta i vår fotbollsfamilj och dela kärleken till spelet med oss.

Footobx

Lär dig mer om sporten

Footbox erbjuder en dynamisk och engagerande spelupplevelse som passar spelare i alla åldrar och färdighetsnivåer. Den kortare matchtiden och det snabbare spelet gör det till ett attraktivt alternativ för dem som vill ha en mer intensiv och actionfylld fotbollsupplevelse. Dessutom ger den mindre planstorleken och det reducerade antalet spelare möjlighet till fler bollkontakter och snabbare beslutstagande, vilket främjar utvecklingen av spelarnas tekniska färdigheter och spelförståelse. Med sin växande popularitet över hela världen fortsätter Footbox att vara en spännande och underhållande sport för alla fotbollsälskare att njuta av.

Träffa vårt team

Lär känna teamet

CO - Founder

Johan Wahlström

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CO - Founder

Ida Törn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.