Footbox

Foot (5)

Spela Footbox

Testa dina gränser

Vill du testa på att spela fotboll på en five a side plan.

Five-a-side är en variant av fotboll som spelas med fem spelare på varje lag, därav namnet. Spelet är snabbt och intensivt med fokus på teknik, snabbhet och skicklighet eftersom det finns färre spelare och mindre utrymme att arbeta med jämfört med traditionell elva-mot-elva fotboll.

people, football, soccer players-1355497.jpg

Snabbhet och Intensitet:

Glöm den långsamma taktiken på traditionella planer. I five-a-side är spelet snabbt och intensivt, vilket betyder att du måste vara på alerten hela tiden. Varje sekund räknas när du navigerar genom det kompakta utrymmet och försöker hitta vägar till målet.

soccer, ball, stadium-488700.jpg

Få Mer Speltid:

Trött på att sitta på bänken och vänta på din tur? I five-a-side får alla spelare mer speltid och fler chanser att delta aktivt i spelet. Det innebär att du får mer ut av din fotbollsupplevelse och kan utvecklas snabbare som spelare.

soccer, football, sport-490669.jpg

Vad vi gör

soccer, football, duel-1331838.jpg

Footbox

Boka din spelplan idag för en garanterad rolig och spännande fotbollsupplevelse! Vare sig det är för en spontan match med vänner eller en organiserad turnering, vår enkla bokningsprocess ger dig tillgång till vår högkvalitativa plan när det passar dig bäst. Ta steget mot action och boka nu

team, grass, cheer-2444978.jpg

Barnkalas

Fira ditt barns födelsedag med ett spännande five-a-side kalas! Perfekt för unga fotbollsfans, vår anpassade plan garanterar en rolig och actionfylld dag med kompisarna. Boka nu för en minnesvärd fest som håller alla glada och i rörelse!

soccer, duel, ball-1350720.jpg

Fotbolls skola

Upptäck passionen för fotboll på vår fotbollsskola! Med professionella tränare och en inspirerande miljö lär sig ditt barn grundläggande färdigheter och värdefulla teamworkfärdigheter. Ge dem en chans att växa och blomstra på planen med vår engagerande och roliga utbildningsprogram. Anmäl dig nu och låt deras fotbollsresa börja